Tvarohový srnčí hřbet
15 min.
Ingredience
- 1kusŽelatina bílá plátky
- 1kusBroskve
- 250gramůTvaroh jemný
- 2kusyCukr vanilka
- 4lžíceCukr moučkový
- 100mililitrůMléko polotučné
- 1kusPiškoty dětské kulaté
- 250mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
533 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.
- 2Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.
- 3Necháme vychladnout.
- 4Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.
- 5Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.
- 6Dáme broskve a zalijeme zbytkem.
- 7Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.