Tvarohový srnčí hřbet

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
9 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
533 mg
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Želatinu nasypeme do mléka a 10 minut necháme nabobtnat.
  • 2
    Přidáme smetanu a zahříváme za stálého míchání, dokud se nerozpustí.
  • 3
    Necháme vychladnout.
  • 4
    Přidáme cukr, tvaroh a zpracujeme na hladkou hmotu.
  • 5
    Formu srnčí hřbet vyložíme alobalem, naskládáme piškoty a zalijeme částí tvarohové hmoty.
  • 6
    Dáme broskve a zalijeme zbytkem.
  • 7
    Necháme ztuhnout a poté vyklopíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.