Tvarohový sýr
15 min.
Ingredience
- 20gramůPaprika mletá sladká
- 5gramůKmín drcený
- 20gramůSůl
- 100mililitrůVíno bílé
- 500gramůTvaroh tvrdý
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
231 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
2 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
785 mg
Postup přípravy
- 1Tvaroh dobře rozetřeme, přidáme sůl, drcený kmín, mletou papriku a zalijeme trochou vína. Důkladně promícháme, aby vznikla hladká hmota. Hmotu přendáme do kameninové misky, překryjeme ubrouskem a dáme do tepla uležet. Doba uležení je individuální, podle kvality a druhu tvarohu, záleží také na teplotě v místnosti. V každém případě trvá 3 až 7 dní.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.