Tvarůžková pomazánka marinovaná v pivu II.
10 min.
Ingredience
- 250gramůTvarůžky olomoucké malé
- 1kusCibule
- 4stroužkyČesnek
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceHořčice kremžská
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 0,25lžičkaPepř černý mletý
- 0,25lžičkaKmín drcený
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
1 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
915 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1V misce promícháme olomoucké tvarůžky nakrájené na kousky, drobně nakrájenou cibuli a na plátky česnek. Směs okořeníme, přidáme hořčici a dobře zamícháme.
- 2Směs naplníme do sklenic, zalijeme pivem, dobře uzavřeme a v chladničce necháme alespoň dva dny marinovat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.