Tvarůžkovo- fazolový salát
10 min.

Ingredience
- 300gramůFazole červené sterilované
- 200gramůTvarůžky olomoucké malé
- 1kusCibule
- 10gramůKřen
- 10gramůKopr čerstvý
- 5gramůSůl
- 3gramyPepř bílý
- 30mililitrůMajonéza
- 30mililitrůHořčice
- 30gramůCibulka jarní
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
203 kcal
Bílkoviny
19 g
Tuky
7 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
5 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Sterilované červené fazole scedíme a necháme okapat.
- 2Do mísy nakrájíme na kolečka cibuli, nastrouháme křen a nasekáme kopr. Přidáme na kostičky nakrájené syrečky a okapané fazole. Promícháme s majonézou a hořčicí, dosolíme, dopepříme a podáváme ozdobené nakrájenou jarní cibulkou i s natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.