Tykev pečená na grilu s kořeněnou medovou polevou s rumem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
85 kcal
Bílkoviny
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
1 g
Cukr
19 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na polevu smícháme med s rumem a směsí jerk.
  • 2
    Ve velké pánvi přivedeme k varu vodu, přidáme neoloupanou tykev nakrájenou na plátky široké cca 1cm, přivedeme znovu k varu a ihned slijeme.
  • 3
    Tykev rozložíme a osušíme. Potřeme medovou polevou s rumem.
  • 4
    Grilujeme na venkovním grilu na středně žhavým uhlím 3min po každé straně a mezitím potíráme zbytkem polevy.
  • 5
    Ochutíme solí a pepřem a ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.