Tykev s mletým masem a paprikou

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 1kusCibule
    • 1špetkaPepř cayenský
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 600gramůTykev
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 500gramůMaso mleté - mix
    • 4lžičkyOregano sušené
    • 250mililitrůVývar zeleninový
    • 1lžičkaSůl
    • 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
39 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrolu na rozehřátém oleji opečeme mleté maso. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, tykvovou dužinu nakrájenou na kostky a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Okořeníme oreganem.
  • 2
    Ve vývaru rozmícháme rajčatový protlak a přidáme do směsi. Vše dusíme pod pokličkou asi 20 minut a během dušení občas zamícháme.
  • 3
    Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.