Tykev s mletým masem a paprikou
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1špetkaPepř cayenský
- 4lžíceOlej rostlinný
- 600gramůTykev
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 500gramůMaso mleté - mix
- 4lžičkyOregano sušené
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceProtlak rajčatový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
477 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
39 g
Sacharidy
17 g
Vláknina
4 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1V kastrolu na rozehřátém oleji opečeme mleté maso. Přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli, tykvovou dužinu nakrájenou na kostky a očištěné, na kousky rozkrájené papriky. Okořeníme oreganem.
- 2Ve vývaru rozmícháme rajčatový protlak a přidáme do směsi. Vše dusíme pod pokličkou asi 20 minut a během dušení občas zamícháme.
- 3Nakonec pokrm podle chuti osolíme a opepříme. Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.