Tykev zapečená s uzeným masem
45 min.
Ingredience
- 2kusyVejce slepičí
- 600gramůTykev
- 300gramůUzené maso vařené
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 2lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
800 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
77 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěnou tykev nakrájíme na kolečka silná asi 1 cm, osolíme a obalíme v hladké mouce a rozšlehaných vejcích.
- 2Připravenou tykev osmažíme po obou stranách na rozehřátém oleji na pánvi a urovnáme do vymaštěné zapékací mísy střídavě s uzeným masem nakrájeným na kousky. Povrch posypeme nastrouhaným sýrem.
- 3Pokrm krátce zapečeme v silně vyhřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.