Tykev zapečená s vepřovým masem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na části sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, drobně nakrájené maso, osolíme je a osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
  • 2
    Očištěnou tykev nakrájíme na kolečka silná asi 3/4cm, osolíme je a obalíme v mouce a v rozšlehaných vejcích. Smažíme na rozehřátém sádle.
  • 3
    Měkké maso a osmaženou tykev urovnáme ve vrstvách do pekáčku a ve středně vyhřáté troubě zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.