Tykev zapečená s vepřovým masem
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůVepřová plec
- 400gramůTykev
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 50gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1šálekVoda pitná
- 80gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
545 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
43 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na části sádla zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme omyté, drobně nakrájené maso, osolíme je a osmahneme. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
- 2Očištěnou tykev nakrájíme na kolečka silná asi 3/4cm, osolíme je a obalíme v mouce a v rozšlehaných vejcích. Smažíme na rozehřátém sádle.
- 3Měkké maso a osmaženou tykev urovnáme ve vrstvách do pekáčku a ve středně vyhřáté troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.