Tykvové zelí

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
114 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
8 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme spolu s kmínem na sádle.
  • 2
    Přidáme oloupanou, na hrubší nudličky nastrouhanou tykev, osmažíme ji, podlijeme trochou vody, osolíme a zaprášíme moukou. Dusíme téměř doměkka na mírném ohni.
  • 3
    Po chvíli rozmícháme tykev s propařenou moukou, podlijeme trochou vody, osladíme, okyselíme a dusíme doměkka. Tykev je dušená brzy, snadno se rozvaří.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.