Tymiánové těstoviny

30 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
474 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
3 g
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do většího hrnce nalijeme vodu, osolíme a přivedeme k varu. Přisypeme těstoviny a ihned promícháme. Na mírném ohni zvolna vaříme 20 minut. Během varu těstoviny občas promícháme, aby se nelepily. Uvařené těstoviny scedíme, propláchneme studenou vodou a necháme okapat. Do hrnce nalijeme drůbeží vývar, může být i z kostky, přidáme tymián, máslo a povaříme pár minut. Do hrnce přidáme těstoviny, podle chuti osolíme a opepříme. Těstoviny rozdělíme do talířů a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.