Tyrolská vinná polévka

30 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
514 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
23 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vývar a víno nalijeme do hrnce, zahřejeme. Přidáme žloutek, rozkvedlaný se smetanou, na mírném ohni za stálého míchání zahříváme, ale nevaříme. Osolíme a přidáme špetku skořice.
  • 2
    Bagetu nakrájíme na tenké plátky, na pánvi na másle je do zlatova opečeme.
  • 3
    Plátky bagety rozdělíme na talíře, zalijeme polévkou a posypeme drobně nasekanou pažitkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.