Tyrolské dušené maso s bramborami
50 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 400gramůBrambory
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1decilitrVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 400gramůHovězí maso vařené
- 200gramůHouby čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
297 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
11 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Na sádle zpěníme jemně nakrájenou cibuli. Přidáme očištěné, nakrájené houby, krátce podusíme, potom přidáme na kostičky nakrájené brambory, osolíme a ještě podusíme. Nakonec vložíme na kousky nakrájené maso, osolíme a přilijeme víno.
- 2Vše dusíme zvolna pod pokličkou do změknutí brambor.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.