Tyrolské knedlíky

35 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
449 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
15 g
Sacharidy
62 g
Vláknina
838 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žemle nakrájíme na kostičky. Na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli s petrželkou, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu a zprudka ji opečeme.
  • 2
    Cibuli s petrželkou a slaninou smícháme se žemlemi, zalijeme mlékem rozšlehaným s vejci a osolíme. Necháme táhnout asi 10 minut. Nakonec přimícháme mouku.
  • 3
    Mokrýma rukama tvarujeme knedlíky a vaříme je v osolené vodě 20-25 minut.
  • 4
    Podáváme s dušeným zelím.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.