Tyrolští pstruzi
50 min.
Ingredience
- 400mililitrůOmáčka rajčatová
- 1lžičkaSůl
- 120gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kilogramPstruh
- 2stroužkyČesnek
- 200mililitrůOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
945 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
67 g
Sacharidy
28 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Menší ryby očistíme, obalíme v mouce a na rozpáleném olivovém oleji opečeme po obou stranách.
- 2Usmažené pstruhy položíme ještě teplé vedle sebe do podlouhlé mísy nebo na vyšší tác, osolíme a přelijeme horkou rajčatovou omáčkou, do které jsme přimíchali prolisovaný česnek. Necháme marinovat 24 hodin a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.