Uherská roštěná

50 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Upravený hovězí roštěnec nakrájíme na plátky, mírně naklepeme a okraje nařízneme. Maso osolíme, opepříme a poprášíme prosátou moukou.
  • 2
    Roštěnky v horkém tuku po obou stranách zprudka opečeme.
  • 3
    Do výpeku přidáme oloupanou cibuli nakrájenou na kolečka, očištěné, opláchnuté a na nudle nakrájené papriky, rozsekané feferonky a omytá, na kousky nakrájená rajčata.
  • 4
    Směs krátce podusíme, přilijeme horkou vodu, ještě podusíme a zjemníme máslem.
  • 5
    Roštěnky při podávání přeléváme upravenou zeleninou se šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.