Uherské kuře v alobalu

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, nakrájené zelí, mírně podlijeme vodou a vaříme doměkka.
  • 2
    Omytá kuřecí prsa osolíme a zabalíme do alobalu potřeného máslem. Maso upečeme v troubě doměkka.
  • 3
    Na talíře upravíme zelí, na ně položíme maso a vše přelijeme zahřátým jogurtem okořeněným pepřem a mletou paprikou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.