Uherské kuře v alobalu
60 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 200gramůZelí hlávkové červené
- 200gramůKuřecí prsa
- 200mililitrůJogurt bílý
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 20gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
296 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
15 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
3 g
Cukr
10 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle, přidáme omyté, nakrájené zelí, mírně podlijeme vodou a vaříme doměkka.
- 2Omytá kuřecí prsa osolíme a zabalíme do alobalu potřeného máslem. Maso upečeme v troubě doměkka.
- 3Na talíře upravíme zelí, na ně položíme maso a vše přelijeme zahřátým jogurtem okořeněným pepřem a mletou paprikou.
- 4Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.