Uherské ledvinky

45 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
394 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
24 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
567 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté ledvinky nakrájíme na tenké plátky.
  • 2
    Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli osmažíme na másle dorůžova, zaprášíme mletou paprikou, přidáme lžičku hladké mouky a zalijeme smetanou.
  • 3
    Na kostičky nakrájenou slaninu rozškvaříme a přidáme plátky ledvinek, zprudka je osmahneme, osolíme, opepříme a přelijeme připravenou smetanovou šťávou. Osolíme a ochutíme citronovou šťávou. Vše jen krátce podusíme.
  • 4
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.