Uherské vepřové kotlety

60 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
507 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
34 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na rozehřátém sádle a vmícháme mletou papriku a sůl. Přidáme omyté, naklepané kotlety, mírně podlijeme vodou a dusíme do poloměkka. Během dušení maso občas podlijeme vodou.
  • 2
    Potom k masu přidáme překrájené kysané zelí, oloupané, na nudličky nakrájené jablko, ocet, cukr a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec do pokrmu vlijeme smetanu rozkvedlanou s moukou a chvíli povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.