Uherské závitky

90 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
29 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
658 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na plátky, naklepeme a osolíme.
  • 2
    Připravené plátky plníme bramborami nakrájenými na hranolky, nasekaným vejcem vařeným natvrdo a šunkou. Zabalíme do závitku a upevníme nití. Závitky nasucho opečeme, podlijeme vodou a dusíme.
  • 3
    Šťávu zahustíme nasucho opraženou moukou rozmíchanou ve vodě a povaříme.
  • 4
    Nakonec přilijeme smetanu a přidáme kousek másla.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.