Úhoř na kmíně
45 min.
Ingredience
- 80gramůMáslo čerstvé
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžícePetržel - nať
- 600gramůÚhoř říční
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
422 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
40 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
239 mg
Cukr
117 mg
Postup přípravy
- 1Úhoře stáhneme z kůže a urovnáme na pekáček. Osolíme, okmínujeme, pokapeme citronovou šťávou a poklademe vločkami másla. Pečeme ve středně vyhřáté troubě doměkka.
- 2Upečeného úhoře posypeme nasekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.