Úhoř pečený na jehle
35 min.
Ingredience
- 1000gramůÚhoř říční
- 50gramůSlanina vepřová
- 200mililitrůOlej rostlinný
- 3kusyCibule
- 3kusyRajčata
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžičkaSůl
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
789 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
75 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěného a omytého úhoře nakrájíme na kousky, osolíme, opepříme, posypeme mletou paprikou a pokapeme olejem.
- 2Kousky ryby napichujeme na jehly střídavě s plátky slaniny, oloupané cibule a omytých rajčat.
- 3Špízy potřeme olejem a pečeme na roštu v troubě po všech stranách 10-15 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.