Úhoř řecku

55 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
434 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
39 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
633 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Úhoře stáhneme, vykucháme, omyjeme a nakrájíme na porce.
  • 2
    Do kastrolu vložíme oloupané cibulky, omyté žampióny rozkrájené na větší kousky, připravené porce úhoře, rajčatový protlak, sůl, ocet, bobkové listy, prolisovaný česnek, přilijeme víno, olej, ocet a vodu, na mírném ohni vaříme 30 minut.
  • 3
    Necháme vychladnout, potom do ledničky „odležet“.
  • 4
    Druhý den vyjmeme porce úhoře, z omáčky vybereme bobkové listy a dobře ji promícháme. Úhoře urovnáme na talíře, podáváme přelité omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.