Úhrabky

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
499 kcal
Bílkoviny
14 g
Tuky
13 g
Sacharidy
83 g
Vláknina
9 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Oloupeme a nastrouháme brambory.
  • 2
    Osolíme, přidáme mouku a těsto umícháme na halušky, které dáme do vroucí osolené vody.
  • 3
    Nejlépe protlačíme cedníkem s velkými otvory.
  • 4
    Uvařené halušky vyndáme, přidáme k nim oloupané nakrájené brambory uvařené ve slupce a promícháme.
  • 5
    Nakrájenou slaninu osmahneme na sádle.
  • 6
    Přidáme nakrájenou cibuli, zpěníme, nakrájené zelí, kmín a dusíme.
  • 7
    Nakonec k zelí přidáme halušky a promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.