Ukrajinský salát
40 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 400gramůBrambory
- 2kusyJogurt bílý
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaCukr krupice
- 10kusůŘedkvička
- 2kusySalát hlávkový
- 1lžíceCitronová šťáva
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
123 kcal
Bílkoviny
6 g
Tuky
2 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Oloupané brambory uvaříme, necháme vychladnout a potom je nakrájíme na malé kousky.
- 2Omytý hlávkový salát nakrájíme na proužky a spolu s jemně nakrájenou cibulí přidáme k bramborám. Nakonec vmícháme omyté a nastrouhané ředkvičky.
- 3V míse vše spojíme jogurtem a dochutíme solí, cukrem a citronovou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.