Uríské rybí kari
90 min.
Ingredience
- 500gramůFilé rybí
- 4kusyCibule
- 125gramůJogurt bílý
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,25lžičkaZázvor mletý
- 0,25lžičkaSkořice mletá
- 0,5lžičkaKardamom
- 0,5lžičkaHřebíček
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
202 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
5 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Postup přípravy
- 1Maso vložíme do mísy, zalijeme jogurtem a necháme cca 60 minut odpočinout.
- 2Cibuli nasekáme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Vložíme rybu i s jogurtem, všechno koření, ochutíme solí, promícháme a na mírném plameni necháme dusit doměkka. Ihned podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.