Ústřicové ragú

50 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
652 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
24 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
1 g
Cukr
989 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Otevřené ústřice vyjmeme z lastur a uvaříme je ve vlastní vodě s vínem a citronem.
  • 2
    Máslo zpěníme, přidáme mouku a zalijeme ji vývarem. Uvaříme hustou omáčku a zahustíme ji smetanou s rozšlehanými žloutky. Osolíme, opepříme a přidáme i špetku cayenského pepře. Omáčku prolisujeme jemným sítem.
  • 3
    Nakonec přidáme 20g másla, rozmícháme a ústřice vložíme do omáčky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.