Uzbecké rizoto
80 min.
Ingredience
- 200gramůRýže loupaná
- 160gramůVepřové maso libové
- 20gramůMáslo čerstvé
- 100gramůMrkev kořen
- 5gramůKopr čerstvý
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
656 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
23 g
Sacharidy
86 g
Vláknina
4 g
Vápník
12 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na malé kousky a dusíme spolu s nakrájenou mrkví doměkka.
- 2Potom přidáme přebranou, spařenou rýži, podlijeme vývarem, osolíme a promícháme.
- 3V troubě vše dusíme doměkka. Nakonec do pokrmu přidáme kousek másla a povrch posypeme nasekaným koprem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.