Uzená pečeně s hráškovou kaší

35 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1017 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
95 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso uvaříme.
  • 2
    V hrnku z másla a mouky připravíme jíšku.
  • 3
    Hrášek v hrnci podlijeme přiměřeným množstvím vývaru z vaření masa, opepříme a osolíme, přimícháme jíšku a pod pokličkou dusíme, až je hrášek měkký. V případě potřeby přilijeme vývar.
  • 4
    Uvařený hrášek prolisujeme a kaši dochutíme pepřem a solí.
  • 5
    Plátky masa rozdělíme na servírovací talíře, přidáme hráškovou kaši a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.