Uzená polévka s cibulí
25 min.
Ingredience
- 1200mililitrůVývar z uzeného masa
- 100gramůCibule
- 1kusVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 100gramůChléb celozrnný žitný
- 15gramůSůl
- 3gramyPepř černý mletý
- 30gramůPórek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
355 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
13 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
2 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Uzený vývar přivedeme k varu, podle potřeby osolíme, opepříme, cibuli nakrájíme na menší kostičky a přisypeme do vývaru. Povaříme několik minut. V hrnku rozkvedláme vejce a za stálého míchání pomalu vlijeme do polévky, povaříme a odstavíme.
- 2V pánvi na másle osmahneme kostičky chleba a pórek nakrájený na tenké plátky.
- 3Polévku nalijeme do talířů a posypeme chlebem s pórkem. Ještě horkou podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.