Uzená polévka ze pstruha

65 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
349 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
15 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
498 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Stáhneme ze pstruhů kůži, vyndáme páteř s kostmi a maso dáme stranou. Kůži i kosti uschováme.
  • 2
    Cibuli oloupeme a rozčtvrtíme. Dáme ji do hrnce s rybími kostmi a kůží, přidáme 1,5l vody a přivedeme k varu. Vaříme 35 minut, poté přecedíme přes síto.
  • 3
    Umixujeme z rybího filé a smetany pyré. Dáme do hrnce s čistým rybím vývarem a povaříme.
  • 4
    Rozkvedláme žloutky s 2 lžícemi vývaru a vmícháme do polévky. Osolíme, opepříme, piřdáme worcestrovou omáčku, citronovou šťávu a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.