Uzené makrely s omáčkou
20 min.
Ingredience
- 2kusyMakrela uzená
- 4lžíceMajonéza
- 1lžíceHořčice Dijonská
- 1lžičkaOcet vinný
- 1špetkaSůl
- 1lžičkaCukr krupice
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1lžíceSmetana 33% (šlehačka)
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
- 0,5kusSalát hlávkový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
737 kcal
Bílkoviny
54 g
Tuky
55 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
427 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Uzené makrely nakrájíme na řezy, vykostíme a stáhneme kůži. Porce upravíme na mísu.
- 2Majonézu smícháme s paprikou, hořčicí, vinným octem, solí, pepřem a cukrem. Nakonec vmícháme ušlehanou smetanu.
- 3Omáčkou zalijeme připravené makrely a pokrm obložíme salátovými listy.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.