Uzené maso pečené s hráškem

70 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
555 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
35 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
11 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzené maso nakrájíme na plátky, opepříme, okmínujeme a potřeme prolisovaným česnekem.
  • 2
    Nakládaný hrášek scedíme, rozmixujeme a smícháme s čerstvým hráškem. Nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na kousku másla. Pekáček vymažeme máslem.
  • 3
    Hráškovou hmotu vložíme do pekáčku, plátky ochuceného masa vmáčkneme do hrášku, posypeme orestovanou cibulkou, zakapeme rozpuštěným máslem a dáme zapéct. Pečeme 45 minut a podle potřeby po troškách podléváme vývarem.
  • 4
    Podáváme ozdobené nakládanými okurkami nebo čalamádou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.