Uzené maso s česnekovou omáčkou
40 min.
Ingredience
- 600gramůUzené maso vařené
- 3lžíceOlej stolní
- 2šálkyVývar z hovězích kostí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 1kusCibule
- 3stroužkyČesnek
- 5lžicMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
978 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
95 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
602 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli a polovinu česneku osmahneme na oleji, zaprášíme moukou a připravíme světlou jíšku. Přidáme zbylý česnek, pepř, vývar, krátce prohřejeme.
- 2Uzené maso nakrájíme na plátky, rozdělíme na talíře, zalijeme připravenou omáčkou.
- 3Vhodnou přílohou jsou knedlíky.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.