Uzené maso s čočkou a hruškami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
14 g
Sacharidy
84 g
Vláknina
35 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku propláchneme, zalijeme vodou a necháme namočenou několik hodin. Potom ji uvaříme doměkka.
  • 2
    Přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek, nahrubo nastrouhané hrušky a na kostičky nakrájené uzené maso. Osolíme, opepříme a dochutíme. Dusíme pod pokličkou, až je čočka měkká a tekutina se téměř odpaří.
  • 3
    Před podáváním ochutíme pokrm citronovou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.