Uzené maso s majonézovou omáčkou
25 min.
Ingredience
- 200gramůMajonéza
- 150gramůJogurt bílý
- 60gramůCibule
- 60gramůJablka
- 30gramůOkurky nakládané
- 40gramůŽampiony - sterilované
- 15gramůFeferony
- 15gramůKřen
- 4gramySůl
- 2gramyPepř černý mletý
- 600gramůBrambory vařené
- 700gramůUzené maso vařené
- 25gramůPetržel kudrnka
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
881 kcal
Bílkoviny
9 g
Tuky
77 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, kyselou okurku na malé nudličky, oloupané jablko nastrouháme a křen také nastrouháme, feferonku nakrájíme najemno. Do misky vložíme majonézu, jogurt a vyšleháme. Přisypeme cibuli, křen, feferonku, jablko, okurku, podle chuti osolíme, opepříme a nakonec vmícháme nadrobno nakrájene sterilované žampiony. Promícháme a necháme uležet. Vařené uzené maso nakrájíme na porce, ohřejeme, doplníme vařeným bramborem, přelijeme majonézovou omáčkou a posypeme posekanou petrželkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.