Uzené vepřové koleno na pivě

85 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1556 kcal
Bílkoviny
86 g
Tuky
122 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
725 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kolena nejprve uvaříme do poloměkka v tlakovém hrnci s pepřem. Kolena vyjmeme, vývar mírně zredukujeme.
  • 2
    Pekáč vymažeme sádlem, vložíme kolena a zasypeme cibulí, kterou jsme nakrájeli na kolečka. Maso přelijeme vývarem a pečeme v předehřáté troubě. Když se šťáva částečně odvaří, zasypeme kolena strouhankou a necháme vsáknout šťávu. Poté vlijeme pivo a kolena dopečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.