Uzený filet z platýze

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
27 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Červenou miniaturní řepu očistíme a v hrnci s vodou uvaříme. Scedíme, necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na tenká kolečka. Ředkvičky pokrájíme na tenká kolečka, ledový salát na úhledné tenké proužky, promícháme.
  • 2
    Zálivka: Do misky vlijeme olej, ocet, worcester, cukr, podle chuti sůl, pepř a dobře promícháme.
  • 3
    V pánvi zahřejeme máslo, přidáme kmín a filety z obou stran osmažíme. Potom je vyjmeme, porce pokládáme na talíře, přidáme list ledového salátu a na něj položíme ředkvičkový salát, který zalijeme zálivkou. Vedle naskládáme připravenou červenou řepu, kterou pokapeme olejem. Řepu zálivkou nezaléváme.
  • 4
    Když máme pokrm na talíři pěkně naaranžovaný, jídlo podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.