Uzený pstruh s křenovým máslem

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
610 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
17 g
Sacharidy
34 g
Vláknina
4 g
Cukr
19 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté brambory vaříme v osolené vodě asi 25 minut, scedíme je, zchladíme studenou vodou, oloupeme a nakrájíme na silnější plátky.
  • 2
    Máslo utřeme s nastrouhaným křenem a citronovou šťávou. Vytvarujeme do 12 kuliček a uložíme do chladničky.
  • 3
    Plátky brambor rozložíme na 4 ohnivzdorné talíře. Z pstruhů stáhneme kůži, ryby nafiletujeme a položíme na brambory. Krátce ohřejeme ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Nakonec pokrm poklademe kuličkami křenového másla a posypeme omytou řeřichou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.