Uzený úhoř s liškami

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
407 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
30 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
950 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Uzeného úhoře očistíme od nečistot, kůže a kostí. Nakrájíme na kousky, potřeme máslem. Do pekáče rozložíme maso, přidáme ještě trochu másla a dáme péct do trouby při teplotě 80°C na 15 minut.
  • 2
    Mezitím na pánvi rozpálíme olej, lehce na něm opečeme poakrájené lišky s pórkem. Tuto směs osolíme, opepříme a okmínujeme. Úhoře vyndáme z trouby, přidáme lišky s pórkem, lehce zalijeme rozehřátým máslem, posypeme nasekanými lanýži.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.