V ústřicové omáčce brokolice

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
81 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
5 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na malé růžičky nakrájíme brokolici, lodyhy očistíme, stáhneme tvrdou slupku a rozkrájíme je příčně na špalíčky ve tvaru kosočtverce.
  • 2
    Rostlinný olej rozehřejeme ve woku, přidáme lodyhy brokolice a mletý zázvor a smažíme 30 vteřin. Potom přidáme růžičky brokolice a 2 minuty smažíme. Přidáme cukr, vodu, sůl a 1 minutu smažíme.
  • 3
    Vmícháme ústřicovou omáčku, brokolici přesypeme do mísy a můžeme podávat jak horké, tak studené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.