Vafle s klobásou

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
726 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
29 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
28 mg
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy vložíme máslo, vejce, přisypeme mouku, prášek do pečiva, špetku soli, přilijeme mléko a vypracujeme hladké těsto na vafle. Necháme ho chvilku odležet.
  • 2
    Klobásu oloupeme, nakrájíme na kolečka, sýr na plátky.
  • 3
    Vaflovač potřeme tukem a vložíme do něj na každou porci dvě kolečka klobásy, na ně teprve nalijeme těsto a zapečeme. Tento postup opakujeme se všemi vaflemi. Upečené vafle rozdělíme na talířky, obložíme plátky sýru a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.