Vaječina
10 min.
Ingredience
- 80gramůSlanina vepřová
- 4kusyVejce slepičí
- 50gramůMáslo čerstvé
- 1lžícePažitka
- 0,25lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
534 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
50 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
150 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Pažitku nakrájíme nadrobno, slaninu nakrájíme na kostičky, vejce rozšleháme.
- 2Máslo rozehřejeme na pánvi, vsypeme slaninu a restujeme. Poté vlijeme vejce a za stálého míchání necháme srazit. Vejce před podáváním osolíme. Podáváme posypané pažitkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.