Vaječná omeleta se sýrem
13 min.
Ingredience
- 100gramůSýr Eidam cihla 45%
- 20gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 1špetkaSůl
- 8kusůVejce slepičí
- 100mililitrůMléko polotučné
- 50mililitrůOlej slunečnicový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
416 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
36 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
105 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme vejce, osolíme, přisypeme strouhaný sýr a přilijeme mléko.
- 2Vaječnou směs usmažíme na rozehřátém tuku, smažíme na mírném plameni do lehkého ztuhnutí.
- 3Servírujeme posypané sekanou petrželí a se zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.