Vaječná pomazánka s rukolou

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
206 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
13 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
125 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Předem uvařená vejce rozkrojíme podélně a vyjmeme žloutky. Vložíme je do misky a rozmačkáme.
  • 2
    Přidáme jogurt, hořčici a vše dohladka rozšleháme.
  • 3
    Uzené a bílky nakrájíme na kousky.
  • 4
    Omyjeme a nasekáme rukolu.
  • 5
    Do mísy přidáme uzené, rukolu, bílky a dochutíme solí.
  • 6
    Promícháme a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.