Vaječná pomazánka se salámem

38 min.
Slovensko

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
510 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
35 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
94 mg
Cukr
558 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo, měkký salám nakrájíme na drobné kostičky, pažitku posekáme.
  • 2
    Vejce oloupeme, vyndáme žloutky a utřeme je s máslem a solí. Vložíme do misky, přidáme syrový žloutek, salám, hořčici, důkladně promícháme, bílek posekáme najemno a přimícháme do pomazánky. Nakonec vmícháme pažitku a můžeme podávat.
  • 3
    Pomazánku podáváme s bílým pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.