Vaječná pomazánka z míchaných vajec

14 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
348 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
20 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánev položíme malý kousek másla, necháme rozpustit. Rozklepneme do pánve vejce, rychle promícháme, osolíme, opepříme a jakmile vejce začnou tuhnout, pánev odstavíme a necháme vychladnout.
  • 2
    Tavený sýr rozetřeme s máslem a vmícháme do vychladlých vajec.
  • 3
    Plátky tmavého chleba namažeme vaječnou pomazánkou a ozdobíme plátkem rajčete.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.