Vaječná rýže smažená

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
8 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V hrnci s vroucí vodou vaříme rýži 10 minut.
  • 2
    Ve woku osmahneme našlehaná vejce. V další pánvi rozehřejeme olej, přidáme nakrájené cibulky, utřený česnek, hrášek a smažíme 2 minuty, poté vmícháme okapanou rýži. Přidáme do pánve vajíčka, sůl, sójovou omáčku a promícháme.
  • 3
    Vajíčkovou rýži podáváme ozdobenou nasekanou jarní cibulkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.