Vaječná sedlina
30 min.
Ingredience
- 4lžíceVývar zeleninový
- 1lžičkaMouka polohrubá
- 1špetkaSůl
- 2kusyVejce slepičí
- 1lžíceSádlo škvařené
- 1lžícePetržel - nať
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
74 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
6 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
110 mg
Cukr
223 mg
Postup přípravy
- 1Vejce, vývar, mouku, sůl a jemně nasekanou petrželovou nať velmi dobře rozkvedláme v hrnečku či misce.
- 2Poté vezmeme malou formu na puding anebo půllitrovou zavařovací sklenici, kterou vymažeme dobře sádlem a směs do ní nalijeme.
- 3Sklenici uzavřeme a vaříme ve vodní lázní cca 15 - 20 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.