Vaječná sedlina s kukuřicí

50 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
465 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
33 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné kukuřičné palice uvaříme v osolené, mírně oslazené vodě do měkka. Zrna vyloupáme pomocí vidličky, smícháme je s mlékem, solí, pepřem a zahřejeme.
  • 2
    Do horké směsi vmícháme rozšlehaná vejce, větší část másla, nastrouhaný sýr, vše dobře promícháme.
  • 3
    Směs nalijeme do vymaštěné nákypové formy a pečeme v mírně vyhřáté troubě do ztuhnutí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.