Vaječná sedlina s majonézou

25 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
220 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
10 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
600 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osoleném mléce rozšleháme vejce, přidáme na nudličky nakrájenou šunku a strouhanku.
  • 2
    Směs nalijeme do máslem vymazané a strouhankou vysypané zapékací mísy, vložíme do vodní lázně, přiklopíme a v troubě vaříme asi 15 minut.
  • 3
    Vychladlý pokrm krájíme na porce a podáváme s majonézou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
pá 26. 5. 2017
Vaječná sedlina s majonézou
Vypadá to skvěle 😉